• DOLAR 32.601
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2422.02
  • ...
Yavuz: Emparyalist güçlerin oyunlarını bozacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan Bereket sofrasının bir yenisini de Güngören kuruldu.

Hür Dava Partisi HÜDAPAR 'ın bereket sofrasına,  Kadir Gecesinin feyzide  ayrı bir tat kattı. Güngören HÜDAPAR Hür Dava Partisi ilçe başkanlığı Ramazan'ın 26. gününde Kadir Gecesinin arefesinde verdiği İftarda gönüller sofra bereketinde bir araya getirdi.  Güngören İmam Hatip ortaokulu bahçesinde verilen iftara İlçe başkanı Ahmet Kuyabakan ve yönetim kurulu ev sahipliğini yaparken, Hüdapar Genel Başkanı Mehmet Yavuz ve milletvekili adayları 'da davete icabet etti.

Cemal Çınar'ın okuduğu Kuranı Kerim'le semaya açılan ellerde edilen dualarla şükürler edildi.

İftar sonrası selamlama konuşması yapan Genel Başkan Mehmet Yavuz emparyalist güçlerin ülke üzerinde oynadıkları oyunlara dikkat çekerken " Türkiye vatandaşının tanımı olarak isviçre medeni kanununa göre evlenen, İtalya ceza yasasına göre cezalandırılan, Fransa idare hukukuna göre idare edilen, ölünce şeriata göre gömülen kişidir." tanımlamasına vurgu yaparak yanlışlıkların olduğunu dikkat çekti.

Çocuklarla 10 dakika kounuşlamazken 10 saat boyu internetten kalkamadıklarını dile getirdi.

Gelecek neslin tehlikeler içerisinde olduğunu ,  Neden Hür Dava Partisinin olması gerektiğinide anlattı.

Meclisde güçlü olmaları halinde Hz. Ömerin halife olduğu zaman sahabelere dönerek " Ben yanlış yaptığım zaman ne yaparsınız? dediğinde sahabeden bir ses kılıcını çekerek  Ya Ömer seni bu kılıçla düzeltirim. Biz hata yaparız ama sen hata yapamazsın" kıssasını anlatarak Cumhurbaşkanının yanında  olup yanlışlıklarını söyleyecek kişi olacaklarını söyledi.  Genel başkan konuşmasında 15 temmuzda ülkemiz için yapılan darbe girişiminin dış güçlerin işi olduğunu ülkemizi bölmek ve  insanlarımıza  dayatılan sistemelerin tehlikesinden bahsetti. Genel Başkan Mehmet Yavuz " Hüdaparın görevi burada başlıyor. Ülkemizi 15 tetmuz günü müdafa ettiğimiz gibi, bizim şehitlerimize karşı borcumuz var." diyerek sözlerini tamamladı.

İftar sonrasında genel başkan Mehmet Yavuz'a vatandaşların ilgisi bir hayli fazla olurken program sonundada milletvekili adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile toplu resimler çekilerek bu özel gün hatıralara yazıldı. 

Kaynak: Akbabahaber

Bu haberler de ilginizi çekebilir