• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Erdoğan: Başörtülü kızlarımıza neler çektirdiğinizi biliyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli mitinginde yaptığı konuşmada, "Neymiş Bay Muharrem'in annesi başörtülüymüş olabilir. Saygı duyuyorum. Neymiş ablası başörtülüymüş, olabilir. Saygı duyuyorum. Ama sana saygı duymuyorum. Bu ülkede başörtülü kızlarımıza neler çektirdiğinizi biliyoruz. Kızlarımıza çile çektirdiniz. Benim evlatlarıma da çile çektirdiniz." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar;

Sizlerden aldığımız ilhamla Türkiye kazan biz kepçe ülkemizi adım adım geziyoruz. Son 16 yıldır hiçbir ayrım yapmadan tüm Türkiye'ye hizmet götürüyoruz. Bugüne kadar ayrımcılık düşüncesini kapımıza yaklaştırmadık.

'BAY MUHARREM'E SAYGI DUYMUYORUM'

Neymiş Bay Muharrem'in annesi başörtülüymüş olabilir. Saygı duyuyorum. Neymiş ablası başörtülüymüş, olabilir. Saygı duyuyorum. Ama sana saygı duymuyorum. Bu ülkede başörtülü kızlarımıza neler çektirdiğinizi biliyoruz. Kızlarımıza çile çektirdiniz. Benim evlatlarıma da çile çektirdiniz.

'CHP ZİHNİYETİ BU'

Şimdi de Millet kıraathanelerine karşı çıkıyorlar. Biz kıraathane diyormuşuz onlar fabrika diyormuş. Siz Nuri Demirağ'ın uçak fabrikasını kapattınız. CHP zihniyeti budur. Benim milletim 24 Haziran'da gerekli dersi verecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir