• DOLAR 32.374
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.581
  • ...
"Kadir gecesini layıkıyla idrak etmeliyiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, Kadir gecesi nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Bu gibi gün ve gecelerin büyük fırsatlar olduğuna işaret eden Kaymakam Öztürk, bu gecenin layıkıyla idrak edilmesini istedi.

Öztürk, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan ayının son günlerini idrak etmekteyiz. 11 ayın sultanı rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif'in sonuna yaklaştığımız şu günlerde birçok ilahi hikmeti içinde barındıran mübarek Kadir Gecesi'ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu da hep birlikte yaşıyoruz.

Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır. Bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek Kadir gecesini layıkıyla idrak etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum." dedi. (İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir