• DOLAR 32.59
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2502.57
  • ...
"Zulüm hak güçlenince bitecektir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Muş İl Başkanlığı tarafından Filistin'e destek amacıyla basın açıklaması düzenlendi.

HÜDA PAR Muş teşkilat binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına, parti üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Basın açıklamasını okuyan HÜDA PAR Muş İl Başkanı Hüseyin Atli, zulmün ancak hakkın güçleneceği vakit biteceğini söyledi.

İslam coğrafyasında akan kanın sorumlusunun siyonistler olduğunu ifade eden Atli, "Bugün Kudüs'ü konuşmamızın, gündemimizde tutmamızın tek bir sebebi var. Barbar siyonistlerin, mukaddes topraklarda işlediği katliamlar, vahşet ve süregelen işgal. İslam coğrafyasındaki acıların ana merkezi olan siyonist işgal sonlanmadıkça acılarımız dinmeyecek, tefrika ve fitne son bulmayacaktır. Tarih boyu İslam milletlerine olmadık zulümler yapan, acılar yaşatan israiloğulları, bugün başta Kudüs olmak üzere coğrafyamızın hemen her yerinde akan kanın asıl müsebbibidir." dedi.

"Müslümanlar ötekileştirici dili bıraktığında küfür mağlup olacaktır"

Müslümanların kardeş olduklarının farkına vardıklarında küfrün mağlup olacağını belirten Atli, "Milyonlarca Müslüman kanının akmasında direk veya dolaylı olarak pay sahibi olan siyonist teröristler şunu bilsin ki, akıbetleri geçmişlerinden farklı olmayacaktır. İşledikleri her cürümün hesabını hem dünyada hem ahirette ödeyecek, akıttıkları kanda boğulacaklardır. Bizler Selahaddin'in torunları olarak İslam ümmetine sesleniyoruz; karanlık, şafağın sökmesiyle yok olacaktır. Zulüm, hak güçlenince bitecektir. Müslümanlar, kardeş olduklarının farkına vardığında, birbirini ötekileştirici, çatışmacı dili bıraktığında, namlularının yönünü değiştirdiğinde küfür karşımızda mağlup olacaktır." diye konuştu.

"Kudüs birleşmemizi, bütünleşmemizi beklemektedir"

Kudüs'ün özgürlüğünün birlik ve beraberlikten geçtiğini vurgulayan Atli, "Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'nın işgalden kurtulmasını, siyonist esaretin sonlanmasını istiyorsak ilk hedefimiz vahdet olmalıdır. Kudüs bizim birleşmemizi, bütünleşmemizi beklemektedir. Biz kendi aramızda birlik kuramazsak bu zillet hali, yaşadığımız bu acılar katmerlenerek sürecektir." ifadelerini kullandı. (Ayetullah Tarhan-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir