• DOLAR 32.499
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2429.204
  • ...
"Halk mevcut hükümetten de muhalefetten de çok şikâyetçi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Bitlis milletvekili adayları Cengiz Karakaya, Celal Gül ve Eşref Oran, beraberlerindeki kalabalık bir heyet ile Bitlis'in Mutki ilçe esnafını ziyaret ederek, 24 Haziran seçimleri için destek istediler.

Kendilerini ziyaret eden adayları sıcak karşılayan Mutki esnafı, meclise gittiklerinde diğer adaylar gibi kendilerini unutmamalarını istediler.

Esnaf ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Cengiz Karakaya, halkın hükümetten ve mevcut muhalefetten çok şikâyet ettiğini belirtti.

"Halkın bize olan teveccühü her geçen gün artıyor"

Mutki esnafının kendilerine yoğun bir teveccüh gösterdiğini dile getiren Karakaya, "Bugün partililerle birlikte, Mutki ilçemizi ziyaret ettik. Bize olan teveccüh güzeldi. Diğer ilçelerde de ev, esnaf, STK ziyaretleri yapıyoruz. Halkın mevcut hükümetten ve karşısındaki muhalefetten çok şikâyet ettiğini görüyoruz. Bundan dolayı halkın bize olan teveccühü güzeldir. Denenmemiş olmamız, kirli bir siyaset yürütmüyor olmamız, halkın bize olan bakış açısını değiştirmiş. Bizim çalışmamız, bu teveccühün sandığa yansımasına yönelik olacak." dedi.

"Esnaf iş yapmamaktan yakınıyor"

Esnafın, bayram öncesi ilçede yapılan çalışmaların kendilerini olumsuz etkilediğinden sitem ettiğini belirten Karakaya, şunları söyledi:

"Mutki ilçemizde gerçekten istemediğimiz görüntüler var. Halk da bayram üzeri olması nedeniyle sitem ediyor. Çalışmaların bayramdan sonra yapılmasını istiyor. Esnaf iş yapamamaktan yakınıyor. Bu konuda haklıdırlar. Yer altı ve yer üstü çalışmaları yapmak güzeldir. Fakat bunun bayramdan sonra yapılmasını istiyorlar. Bu anlamda bir kızgınlık var."

Yapılan ziyaretin ardında heyet ilçeden ayrıldı. (Şükrü Tontaş-İLKHA) 






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir