• DOLAR 32.586
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2415.317
  • ...
"HÜDA PAR`a teveccüh artıyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR 27'nci dönem Siirt Milletvekili Adayı Mehmet Tetik, parti üyelerinden oluşan heyetle Güres Caddesi esnafını ziyaret etti.

Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Tetik, 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak esnaftan destek talebinde bulundu.

Halkın gerçek anlamda temsil edilmesi ve Siirt'in gür sesi olabilmeleri için mecliste olmaları gerektiğini kaydeden Tetik, HÜDA PAR'ın kurulduğu günden beri hep halkın yanında olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Bizler, her zaman olduğu gibi şimdi de halkımızın yanındayız. Seçilsek de seçilmesek de her zaman, her yerde halkımızın yanında olmaya da devam edeceğiz ve haklarını savunacağız. Yanlışların da karşısında olmaya devam edeceğiz. HÜDA PAR mecliste olursa birçok adaletsizlik ve hukuksuzlukların giderileceğine yürekten inanıyoruz. Elhamdülillah günbegün HÜDA PAR'a olan teveccüh büyüyor. Kulaktan dolma ve yalan bilgiler ile değil, bizi bizden dinleyen halkımız siyasetimizi tebrik ediyor. HÜDA PAR'ın tertemiz ve menfaatsiz bir siyaset yürüttüğünü halkımız görüyor." (Murat Orhan - İLKHA)




























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir