• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
"Adaletli bir sistem için çalışacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran'da yapılacak 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Gümüşhane esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Gümüşhane Milletvekili adayı Mehmet Salih Akbulut ve HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Kabayel, halkın sorun ve taleplerine kulak verdi.

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Akbulut, devletin dininin adalet olduğunu ve adaletin hiçbir şeye feda edilmemesi gerektiğini söyledi.

Adaletli bir sistem için çalışacaklarının altını çizen Akbulut, "Bizler HÜDA PAR olarak şunu söylüyoruz: Bizim hiç kimseye şahsi bir menfaat vaadimiz söz konusu değildir. Biz, halkımıza hak, adalet ve hizmeti vadediyoruz. Bunun dışında da bir vaadimiz olamaz. İnsanoğlunun doğru yönetilebilmesi, özüne dönebilmesi için insani ve İslami bir yaklaşımın olması gerektiği kanaatindeyiz. Biz de HÜDA PAR olarak bu ilkeyi benimsedik ve bunun toplumda hayat bulması için gayret gösteriyoruz." dedi.

"Gayemiz halkımıza hizmet edebilmektir"

Seçim çalışmalarının kendileri açısından çok güzel gittiğini anlatan Akbulut, "Halkımızın bize olan teveccüh ve desteğini gördükçe HÜDA PAR'ın siyaset anlayışının karşılık bulduğunu düşünüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Çünkü gayemiz, halkımıza hizmet edebilmektir. HÜDA PAR olarak halkımızın huzur ve refahı için gece gündüz demeden çalışacağız. Rabbim bizleri, hizmetleri kendi rızası dâhilinde yapanlardan eylesin. Halkımıza da HÜDA PAR'ın ilkeleri ile idare edilmeyi nasip etsin." ifadelerini kullandı. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir