• DOLAR 32.521
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2421.266
  • ...
HÜDA PAR milletvekili adaylarından köy ve esnaf ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayları Şaban Gökhan, Burhan Aslan ve Doğan Özmen, beraberlerindeki heyetle Eskivan Caddesi esnafını ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.

HÜDA PAR'ın yaptığı ziyaretten memnun olan esnaf, yaşadıkları ekonomik sıkıntı ve sorunlarını HÜDA PAR heyetiyle paylaştılar.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan milletvekili adayı Şaban Gökhan, esnafın, HÜDA PAR'ın mecliste olmasını temenni ettiklerini belirtti.

Ziyaret sırasında '24 Haziran 24 Fark' adlı broşürlerini dağıtıp, hedeflerini anlattıklarını aktaran Gökhan, siyasette kutuplaşmanın olmaması gerektiğini, siyasi partilerin birbirlerinin rakipleri olduğunu esnafa ifade ettiklerini dile getirdi.

Esnafın yaşadığı sorunlara değinen Gökhan, parti olarak faize dayalı bir ekonomi değil, üretime dayalı bir ekonomi hedeflediklerini vurgulayarak, bu şekilde esnafın rahatlayacağını ifade etti.

"Üretime dayalı ekonomiye ağırlık verilmeli"

Gökhan, "Ağrı'nın her tarafında karşılaştığımız tabloya Eskivan Caddesi esnafında da şahit olduk. İşlerin düşük olması, ekonomik olarak zor durumda olmalarından dolayı sıkıntı yaşadıklarını gözlemledik. Esnaf ekonomik olarak rahatlamak istiyor. Ekonomik sıkıntının bitmesi ümidi ile esnaf ciddi bir beklenti içindedir. Bu noktada HÜDA PAR olarak faize dayalı sistem bitmeli. Halkımızın öz kaynaklarına geçmesi gerekiyor. Üretime dayalı ekonomiye ağırlık verilmesi esnafımızı rahatlatır, ekonomimiz düzelir. Halkımız, esnafımız yaptığımız ziyaretlerden dolayı çok memnun oluyor. Özellikle, esnafımız bizi mecliste görmek istiyor." dedi.

Yapılan esnaf ziyaretinin ardından milletvekili adayları, Ağrı merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek, köylülerin sorunlarını dinlediler.

Yaptıkları ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan milletvekili adayı Şaban Gökhan, köylülerin yapılan ziyaretten memnun olduklarını ve HÜDA PAR'ın yürüttüğü siyasetti takdirle karşıladığını ifade etti.

"Güçlenirsek halkın diline sahip çıkacağız"

Köylülerin kendilerine destek vereceğini belirten Gökhan, konuşmasını şöyle bitirdi:

"Köy halkı bizi çok iyi karşıladı. HÜDA PAR'dan haberdar olduklarını söylediler. Özellikle HÜDA PAR'ın yürütmüş olduğu siyaseti benimsediklerini belirttiler. Yapılacak seçimde HÜDA PAR'a destek vereceklerini belirttiler. Şu ana kadar tüm siyasi partiler denendi, bu defa HÜDA PAR'ı deneyin. Bu parti halkın partisidir. Bu halka en çok benzeyen biziz. İnşallah halkımızın vereceği destekle güçlenirsek, bu halkın dinine, diline sahip çıkacağız." (Ömer Adıgüzel-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir