• DOLAR 32.555
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2426.831
  • ...
Pazartesi günü Diyarbakır`da bazı yollar kapanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin 11 Haziran 2018 Pazartesi günü Diyarbakır'da olacak.

Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Diyarbakır Valiliği, İnce'nin Diyarbakır'a yapacağı ziyaret ve düzenleyeceği mitingden dolayı Diyarbakır'da bazı yolların trafiğe kapanacağını duyurdu.

Etkinliğin yapılacağı alana yakın yollara giriş ve çıkış yapacakların mağdur olmaması adına etkinlik süresince bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtilen açıklamada, 11 Haziran Pazartesi günü sabah saat 07.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar şöyle sıralandı;

"Akkoyunlu Caddesinde; Ofis Kavşaktan kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintlibaba Caddesini takiben Ali Emiri Caddesine verilecektir.

Mehmet Arif Ersoy Caddesinde; Sezai Karakoç Kavşağından kapanacaktır. Alternatif olarak Cemiloğlu Caddesi, Klavuz Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesine veya Şehitlik Kavşağı-Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesine verilecektir.

Cemiloğlu Caddesinde; Bağlar Polis Merkez Amirliği önünden kapanacaktır. Alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesine verilecektir.

İstasyon Caddesinde; İstasyon Caddesi-İnaloğlu Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi veya Ekinciler Caddesine verilecektir.

Kışla Caddesinde; İstasyon Caddesi-Kışla Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi takiben Elazığ Caddesine verilecektir." (Mehmet Çelik-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir