• DOLAR 32.373
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2324.5
  • ...
"Kürt meselesinde hiç kimse HÜDA PAR kadar samimi değildir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, parklarda düzenlediği "Halkla Buluşma Programları" devam ediyor.

Programlar kapsamında her akşam teravih namazından sonra parklarda halka hitap eden Gök, 24 Haziran milletvekili seçimleri için destek talebinde bulundu.

Yapılan programlarda halka hitaben konuşan Gök, savaşa değil, seçime girdiklerini belirtti.

"Keşke dememek için şimdi tam fırsattır"

Seçimin, bölge başta olmak üzere ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Gök, "Bir seçime giriyoruz ve 5 yıl boyunca kendi neslimizin geleceğini, memleketimizin geleceğini, devletin hazinelerini teslim edeceğimiz insanları seçeceğiz. Bizleri 5 yıl boyunca yönetecek olan insanların bize gerçekten hizmet edecek olan ve bize ihanet etmeyecek, malımıza göz dikmeyecek, devletin hazinelerine göz dikmeyecek olan insanlardan seçmek zorundayız. Yarın ah vah çekmemek ve 'keşke şunu yapmasaydık' dememek için şimdi tam fırsattır." dedi.

"Biz insanımızın, neslimizin ve geleceğimizin selametini istiyoruz"

HÜDA PAR olarak halkın geleceği ve selameti için çalıştıklarını vurgulayan Gök, "Bölgede huzur, selamet ve kardeşlik hâkim olsun diye elimizden gelen her şeyi yaptık ve hamdolsun bunda başarılı da olduk. Fakat bu konuda halen geçmişten ibret almayıp bölge insanının, gençlerimizin bedel ödediğini unutup, binlerce gencimizin, insanımızın boş ideolojiler peşinde koşarak acınacak hale gelmesinden ders almamış olunacak ki bugün hâlâ aynı tavırlar devam ediyor. Fakat Allah'ın (celle celaluhu) izniyle biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Çünkü biz insanımızın, neslimizin ve geleceğimizin selametini istiyoruz. Bu insanlarımızın hem dünya hem ahiret selametini düşünüyoruz. HÜDA PAR'ın adayları bunu istiyorlar. Birileri bunu görmezlikten gelse de biz buyuz." diye konuştu.

"HÜDA PAR olduğu müddetçe kimse gençlerimizi boş yere toprağa gömemeyecek"

Kürt meselesine ilişkin de konuşan Gök, şunları söyledi:

"Yüzyıllardır sadece kendi ülkemizde değil 4 parça Kürdistan'da on binlerce insanımızın hayatına mal olmuş bir Kürt meselesi var. Emin olun ne devlet ne iktidarlar ne de şu ana kadar 'Ben Kürt halkı için meydanlardayım' diyen insanların hiçbiri bu konuda HÜDA PAR kadar samimi değildir. Bunu iddia ediyoruz. Çünkü o insanlar bu gençliği ve insanlarımızı düşünmüş olsalardı onları diri diri toprağa gömdürtmezlerdi. Allah'ın (celle celaluhu) izniyle HÜDA PAR bu memlekette olduğu müddetçe bir daha onlara prim verilmeyecek. Kimse gencecik insanlarımızı boş yere toprağa gömemeyecek ve inşallah gömdürtmeyeceğiz."

"İnsanlarımız cezaevlerinde ömür tüketiyorlar"

İslami çalışmalarından dolayı cezaevlerinde ömür tüketen mahkûmların varlığını hatırlatan Gök, "Biz halkımızın dünyasını da ahiretini de düşünüyoruz. Bizim bundan başka derdimiz yoktur. Biz siyasete de sırf halkımıza hizmetkâr olalım diye girdik. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sırf Allah (celle celaluhu) rızası için mücadele eden, gözyaşı döken, sıkıntı çeken insanlarımız şu anda cezaevlerinde ömür tüketiyorlar. Bakınız adaletsizliğin diğer bir örneği de güvenlik soruşturmasıdır. On binlerce insan bundan muzdariptir." ifadelerini kullandı.

"Uyuşturucu tacirleri gencecik insanlarımızı zehirlemek için cirit atıyor"

Uyuşturucu kullanımının arttığına dikkat çeken Gök, "Şeytani tuzaklar o kadar artmış ki gençlerimizi muhafaza etmek gerçekten çok zor olmuş. Çünkü ifsat şebekeleri boş durmuyor. Her park veya okulun çevresinde uyuşturucu tacirleri gencecik insanlarımızı zehirlemek için cirit atıyorlar. Özellikle sosyal medya ve internet, gençlerimizi kendine esir haline getirmiş. Bu sıkıntılardan kurtulmak ve neslin muhafazası için elimizden geleni inşallah yapacağız. Çünkü bu çok önemlidir, bu yüzden önce insan diyoruz." açıklamasında bulundu. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir