• DOLAR 32.386
  • EURO 35.098
  • ALTIN 2326.487
  • ...
"HÜDA PAR adaleti en büyük proje olarak görür"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Van milletvekili adayları Avukat Rasim Saygın, Faruk Tasan, Selim Sivi, Emre Aycan, Mehmet Emin Ekinci ve beraberlerindeki heyet, Van'ın Cumhuriyet ve Maraş Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek talebinde bulundu.

Ziyarette esnafın sorun ve taleplerini dinleyen milletvekili adayları, HÜDA PAR projeleri hakkında esnafı bilgilendirdi.

Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan Avukat Rasim Saygın, en büyük projelerinin adaleti ikame etmek olduğunu belirterek, "HÜDA PAR, adaleti ikame etmeyi en büyük proje olarak görür. Adalet, yalnızca mahkeme salonunda geçerli bir kavram değildir. Adalet, hayatın tüm alanlarını içine alan ve hayatın tüm alanlarına müdahale eden bir kavramdır. Adaletin olmadığı bir yerde huzur ve bereketin olmayacağını düşünüyoruz. Adaletin olmadığı bir yerde ne esnafta ne müşteride ne şehirde ne köyde ne okulda ne de camide... kısacası sosyal hayatın hiçbir alanında huzur olmaz." diye konuştu.

Milletvekili adayları, kalabalık heyetle daha sonra seçimlerde sağduyunun oluşması adına AK Parti ve MHP'nin seçim lokali ile HDP ve HÜDA PAR'ın tanıtım standını ziyaret etti. (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir