• DOLAR 32.512
  • EURO 34.746
  • ALTIN 2483.776
  • ...
Türkiye ve dünya gündemi - 09 Haziran 2018
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara mitinginde halka hitap edecek, İstanbul'da Doğu ve Güneydoğu Sivil İrade Platformu tarafından organize edilen iftar programına katılacak.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Antalya Alanya ve Manavgat'ta kanaat önderleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve turizmciler ile bir araya gelecek, turizmciler ve oda başkanlarıyla toplantı yapacak, Muratpaşa Kent Meydanı'nda iftar programına katılacak.

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Beşiktaş'ta partisinin ilçe başkanlığını ziyaretinin ardından çocuklarla buluşacak, fabrika, iş yeri ev ziyaretleri gerçekleştirecek, Hataylı İş Adamları Derneği üyeleriyle bir araya gelecek, AK Nokta standındaki ziyaretinin ardından vatandaşlarla sahur yapacak.

4- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Proje Startı, Yıkım Töreni"ne, "Sarıyer İmar Barışı Anlatımı" programına katılacak.

5- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edecek, AK Parti İrtibat Bürosu'nun açılışını yapacak, esnaf ziyaretlerinde bulunup iftar programlarına katılacak, vatandaşlara hitap edecek.

6- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Piri Reis Üniversitesi ile Yeni Yüzyıl Üniversitesinin 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Törenlerine katılacak

7- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek Bursa Merkezli Bölge İstişare Toplantısı'na katılacak.

8- CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sakarya ve Kocaeli'de miting yapacak.

9- Şanghay İşbirliği Örgütü 18. Zirvesi başlayacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir