• DOLAR 32.559
  • EURO 34.875
  • ALTIN 2431.792
  • ...
Üçüzlerin karne heyecanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2017-2018 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte Mardin'in Kızıltepe ilçesi Turgut Özal Ortaokulu 2'nci sınıf öğrencileri Furkan, Fatih ve İshak kardeşler de karne sevinci ve heyecanını yaşadı. Kaya kardeşler karnelerini Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş'tan aldı.

Yaşadıkları karne sevincini İLKHA muhabirine anlatan üçüz kardeşlerden Furkan doktor, Fatih öğretmen, İshak ise mühendis olmak istediğini söyledi.

Üçüz kardeşler karne aldıkları için çok sevinçli ve heyecanlı olduklarını, tatilde bol bol kitap okuyacaklarını ve gezip dinleyeceklerini söylediler.

"Bugün üçüzlerim karnelerini aldı, çok sevinçliyiz"

Üç erkek biri de kız olmak üzere 4 çocuğunun olduğunu söyleyen anne Süreyya Kaya "Bugün üçüzlerim karnelerini aldı, çok sevinçliyiz. Karneleri iyiydi, onlarla ilgilendikleri için Allah (celle celaluhu) öğretmenlerinden razı olsun. Ödev yapma konusunda beni çok yoruyorlardı ama ne yapalım bazen zorlansak da sonradan anlaşıyoruz. Allah (celle celaluhu)  bu üçüzleri bize kısmet etti, bize bağışladı." diye konuştu.

"O kadar birbirlerine benziyorlar ki bazen biz dahi onları birbirinden ayırt edemiyoruz"

Turgut Özal Ortaokulu Müdürü Hatip Canoğlu da üçüz kardeşlerin okulda çok sevildiğini belirterek, birbirlerine çok benzedikleri için ancak isimlerini söylediklerinde onları ayırt edebildiklerini söyledi.

Canoğlu, "Özellikle bugün karnelerini alan öğrencilerimizin bol bol kitap okumalarını ve dinlemelerini isteriz ki önümüzdeki eğitim-öğretim sezonuna dinç bir biçimde başlasınlar. Fatih, Furkan ve İshak üçüzlerimiz o kadar birbirlerine benziyorlar ki bazen biz dahi onları birbirinden ayırt edemiyoruz. Ancak isimlerini söyledikleri zaman ayırt edebiliyoruz. Çok sevimlidirler, bir nevi okulumuzun maskotudurlar. Onlara başarılar diliyorum, annelerine de böyle evlatlar yetiştirdiği için kendisine teşekkür ediyoruz." dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA) 





















Bu haberler de ilginizi çekebilir