• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
"Amacımız Kur`an ve sünnet çizgisinde bir nesil yetiştirmek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İkra Eğitim, Sağlık, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İkra Eğitim Der) bünyesinde eğitim alan 4-6 yaş aralığındaki öğrenciler için yılsonu etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, mezun olan öğrencilere karneleri ve başarı belgeleri verildi.

Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlik, minik bir öğrencinin okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başladı. Ardından miniklerin okudukları ilahiler, şiir ve sergiledikleri oyunlarla etkinlik devam etti.

İkra Eğitim, Sağlık, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Aslan, İkra Eğitim Der olarak 4- 6 yaş grubunda, yaklaşık 150 öğrenciye eğitim verdiklerini söyledi.

Aslan "Her yıl onlarca çocuğumuz Kur'an-ı Kerim okumaya geçiyor. Ayrıca çocuklarımıza akaid, siyer, hadis öğretiyoruz. Bununla beraber çocuklarımızın kişisel gelişimi ve el becerilerinin artmasına yardımcı oluyoruz. Bizim şiarımız; 'Zeki olmayan çocuk yoktur. İhmal edilen çocuk vardır.' Bu anlamda tüm çocuklarımızın zeki olduğuna inanıyoruz. Asıl amacımız Kur'an ve sünnet çizgisinde büyüyen bir nesil yetiştirmektir." dedi. (Emrah Deniz, Mehmet Çelik-İLKHA) 




























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir