• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Video oyunları ve teknolojileri fuarı açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

6-10 Haziran 2018 tarihleri arasında düzenlenen "Games Week" oyun dünyası, İstanbul'da, gençlerin yoğun katılımıyla eğlence kapılarını oyun severler için açtı. Açılışa saatler kala fuar merkezine akın eden oyun severler, kapıların açılmasını heyecanla bekledi.

En yeni oyunların ve teknolojilerin sergilendiği Games Week İstanbul, fenomen oyuncular, turnuvalar, her yaştan oyuncu ve teknoloji meraklıları, oyun stüdyoları, üniversiteler ve önde gelen oyun şirketlerinin de katılımıyla gerçekleşiyor.

En son teknolojiye sahip VR platformları, son dönem piyasaya çıkan bilgisayar, bilgisayar bileşenleri, konsollar, bağımsız oyun geliştiricileri, kutu oyunları gibi bir çok yeni teknolojinin bir arada olduğu "Games Week"de, çok sayıda bireysel oyuncunun yanı sıra,  e-spor takımlarının yer aldığı ana sahne turnuvaları, ödüllü define avı etkinlikleri, ödüllü Cosplay yarışmaları, Youtuber imza ve buluşma etkinlikleri de yapılacak.

Oyun şirketlerinin, oyun severlerle yan yana gelmesini sağlamaya yönelik olan fuar, bağımsız oyun geliştiricilerine ve profesyonel iş dünyasına henüz adım atmamış genç yeteneklere de önemli fırsatlar sunuyor.

Oyun ve teknoloji severlerin yoğun katılımıyla açılan fuar, hafta içi 13.00-22.00 saatleri, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuar, 10 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacak.  (Nizamettin Aşkın- İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir