• DOLAR 32.516
  • EURO 34.794
  • ALTIN 2487.197
  • ...
Instagram için büyük yenilik geliyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Instagram video sürelerini 1 saate çıkartıyor!

Facebook çatısı altında kullanıcılarına hizmet vermeyi sürdüren Instagram, kullanıcılarının 1 saat uzunluğundaki videolar yüklemesine izin vermek için hazırlanıyor. Hatta şirketin içerik üreticileri ve yayıncılar ile geçtiğimiz haftalarda görüşmeler yaptığı söyleniyor.

Şirket platformuna içerik sağlayabilecek bu kişilerin, kendileri için uzun süreli videolar hazırlayıp hazırlamayacakları ile ilgili olarak görüşmüş durumda. Ek olarak, şirketin şu an için dikey videolar yayınlamaya odaklandığı ancak bu durumun özellik sunulmadan önce değişebileceği de iddialar arasında yer alıyor.

Bu arada Instagram cephesinden konuyla ilgili şimdilik herhangi bir açıklama yapılmadığını belirtelim. Bu yenilikle ilgili iddialar şu an için tamamen WSJ`ye ait. Öte yandan, Facebook`un videolara ne kadar odaklandığı biliniyor ve haliyle bu durum Instagram platformuna da yansıyacak. Kısacası ortada kullanıcıları uzun süreli olarak bekletecek bir durum yok gibi gözüküyor. Bir ihtimal olarak ise, platformun sadece görüştüğü içerik sağlayıcılara bu uzun süreli video olanağını sağlayabileceği düşünülüyor ki umarız böyle bir durum olmaz.

Profesyonel içerikler ile platformun daha fazla reklam geliri elde etmeyi planladığı da kesin. Bu videolar ile platform, kullanıcılarının etkileşim süresini artırmayı başarmış olacak. Bu içeriklerin izlenebileceği tek yer ise büyük ihtimalle sadece Instagram uygulamasının kendisi olacak.

Bakalım, Instagram video süreleri için beklenen hamle tam olarak ne zaman kullanıcılara sunulmuş olacak?

Kaynak : shiftdelete.net

Bu haberler de ilginizi çekebilir