• DOLAR 32.493
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2438.486
  • ...
"Halkımızın gönlü HÜDA PAR`a açık"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Partisinin seçim çalışmaları kapsamında Isparta'ya giden HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve kanaat önderlerini ziyaret edip partisi tarafından düzenlenen iftar programına katılan Yavuz'a Ispartalıların sıcak ilgi gösterdiği gözlendi.

Isparta'daki programına esnaf ziyaretiyle başlayan Yavuz'a, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Salih Demir ile Antalya Milletvekili Adayları Seyfullah Taşpınar, Mehmet Yiğitalp, İsmail Teknal ve Mustafa Ataş eşlik etti.  

Kendisine yoğun ilgi gösteren esnafla sohbet eden Yavuz, kendisine iletilen sorun ve şikâyetleri not etti.

HÜDA PAR'ın meclise girmesi durumunda emeğe saygı, hak ve adaletin tesisi için çalışacaklarının sözünü veren Yavuz, halktan destek talebinde bulundu.

Gittikleri her şehirde olduğu gibi Isparta halkının da gönüllerinin HÜDA PAR'a açık olduğu görmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden Yavuz, partilerine yönelik bu muhabbetin hakkını dürüst ve ilkeli siyaset ile teslim edeceklerini söyledi.

Bediüzzaman Said Nursi'nin evini ziyaret

Esnaf ziyaretinin ardından Bediüzzaman Said-i Nursi'nin Isparta merkez ile Barla'da kaldığı evleri ziyaret eden Yavuz, buradaki görevliler ve halkla sohbet etti.

Partisinin halka yönelik iftar programına da katılan Yavuz, "Isparta'ya ilk defa geliyorum, insanlarının sıcak ilgisinin yanında şehirdeki gül kokusu insanı kendisine hayran bırakıyor. Burada gül kalpli insanlar ile karşılaştım bugün." diyerek kendisine gösterilen sıcak ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı Ispartalılara teşekkür etti.

Konuşmasında HÜDA PAR'ın "Önce İnsan Öncelik Adalet" sloganını hatırlatan Yavuz, bunun yolunun da dürüst siyasetle mümkün olacağını söyledi.

Partilerinin İslam'ı referans aldığını ve merkeze insanı alarak siyaset yaptıklarını belirten Yavuz, Türk, Kürd, Arap, Laz, Çerkez ve benzeri bütün etnik unsurların kardeşliğinin tesisi için HÜDA PAR'ın elinden geleni yapmak için mücadele verdiğini ifade etti.

Yavuz, ülkede huzur ve kardeşlik için ise İslami bir siyasetin gerekliliğine vurgu yaptı. 

Türkiye'deki siyasal, ekonomik sorunların yanı sıra kültürel yozlaşmaya da dikkat çeken Yavuz, "Toplumsal olarak özellikle manevi ve ahlaki anlamda aleyhimize gelişen hızlı değişim ve dönüşümü lehimize çevirmek gibi bir görevimiz var. Bu vazife dernekler, cemaatler, tarikatlar hatta partiler üstü bir görevdir. Bu İslami ve insani bir görevdir." diyerek kültürel yozlaşmaya karşı partilerinin tutumunu ve çözüm önerilerini aktardı. (İLKHA)






























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir