• DOLAR 32.371
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kandil`e operasyon sinyalini yineledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki etkinlikleri çerçevesinde, Ereğli ilçesinde gerçekleştirilen mitinge katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ofis Yolu Caddesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan, geçtiğimiz gün Diyarbakır'da iftar programında dile getirdiği Kandil'e operasyon sinyalini burada da yineledi.

Türkiye'nin yeni bir dönem noktasında olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'dan sonra Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Bu millete ihanet edenleri yargıya teslim ettiklerini ve edeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz gecesi benim Karadeniz Ereğlisi'ndeki kardeşlerim meydanda mıydı, meydandaydı. Bunları tuttuk yargıya teslim ettik. Kararı kim verdi, yargı verdi. Yargının verdiği kararla şu anda bunlar içerdeler. Ödeyecekler bedelini, 251 şehidimizin, gazilerimizin bedelini ödeyecekler. Şu anda yapılan budur." şeklinde konuştu.

Vatandaşların "idam" sloganları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda yargı devam ediyor. Bu yargı süreci içerisinde biz bir hukuk devleti mensubu olarak, yargı böyle bir konuda parlamentonun verdiği karar bu olursa, bana geldiğinde 'ben bunu onarım' dedim. Çünkü biz, değerler silsilesi içinde kanı yerde bırakmayız" karşılığını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afrin'de 4 bin 500 teröristi etkisiz hâle getirdik. Kaçtılar mı? Şimdi sıra Kandil'de, sıra Sincar'da. Benim ülkemi taciz, tehdit eden kim olursa olsun onların üzerine gideriz, gideceğiz. Artık o CHP'nin Türkiye'si yok. Artık AK Parti'nin iş başında olduğu bir Türkiye var. Biz beşer planında kimsenin önünde eğilmedik. Biz sadece Allah'ın huzurunda rükûda ve secdede eğildik." diye konuştu. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir