• DOLAR 32.366
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2325.172
  • ...
"Çalınmadık kapı bırakmayacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran'da yapılacak genel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirten HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yakup Esmer, yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde hem şehir merkezinde hem kırsalda ziyaretlere devam ettiklerini belirtti.

Gittikleri her yerde halkın partilerine olan ilgi, sevgi ve teveccühünün takdire şayan olduğunu kaydeden Esmer, "Halkımız partimizi bağrına basıyor. Onların bu sevgi ve ilgisi, çalışma konusunda azmimizi artırmaktadır. İnşallah çalışmalarımız devam edecek, Allah'ın izniyle seçimlere kadar çalmadık kapı bırakmayacağız." dedi.

Halkın beklenti ve sorunlarına da değinen Esmer, "Halkımız maalesef çok zor durumda. DEDAŞ'ın çiftçiye yaşattığı mağduriyet, tarım maliyetlerinin fazlalığı, zamlar,  mevsimlik göç, işsizlik, sanayi sitesinin bitirilmemesi, doğalgaz, elektrik akımının yer altına çekilmesi nedeni ile alt yapının bozuk halinin devamı, maneviyatın dibe vurması, madde bağımlılığının hızla artması,  trafik sorunu ve daha sayamadığımız birçok sorun ve sıkıntı vardır. İnşallah bu sorunlara HÜDA PAR çare bulacaktır." diye konuştu.  

İlçe halkına çağrıda bulunan Esmer, şunları söyledi: "Duanıza ve oyunuza talibiz. Bize olan sevgi ve muhabbetinizi sandıkta da göstermenizi bekliyoruz. Bize kapılarını ve gönüllerini açıp destek sözü veren halkımıza ve fedakâr üyelerimize teşekkür borçluyuz." (Sabri Acet - İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir