• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"HÜDA PAR ümmetin menfaati için var"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran'da yapılacak 27'nci dönem milletvekili seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Gaziantep milletvekili adayları Mustafa Bozkurt ile Mustafa Özlü, kentte faaliyet yürüten Referans Gazetesini ziyaret etti.

HÜDA PAR milletvekili adayları Bozkurt ve Özlü'yü Referans Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Yavuz karşıladı. Ziyaret sıcak bir ortamda gerçekleşti.

Ziyarette önemli değerlendirmelerde bulunan Bozkurt, HÜDA PAR'ın her zaman ülkenin ve ümmetin maslahatı doğrultusunda hareket ettiğini söyledi.

Bozkurt, "HÜDA PAR, meclise girdiğinde bu milletin ve ümmetin menfaati için çalışacaktır. Halkımıza söz veriyoruz. Kesinlikle halkımıza yalan söylemeyeceğiz ve onların emanetine hıyanet etmeyeceğiz. HÜDA PAR'a güvensinler. Halkımızı HÜDA PAR'a destek vermeye çağıyorum" dedi.

"AK Parti'nin seçim beyannamesinde Kürd meselesiyle ilgili hiçbir madde yok"

AK Parti'nin seçim beyannamesinde Kürd meselesiyle ilgili hiçbir maddenin olmadığına da dikkat çeken Bozkurt, "Çözüm süreci sonrası Güney ve Doğu Anadolu Bölgesindeki yapılanları milletimiz dikkatle izliyor. Bugün, Kürd halkı bu seçimde çok kararsız. AK Parti ve Cumhurbaşkanı 2000 yılından önceki devletin aynı zihniyetine geldi. Şu anda AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklandı ama Kürd meselesiyle ilgili hiçbir madde yok. Oysa yarım asırdır bu ülkenin tüm gelirleri bu soruna harcanıyor ve ülkemizin uluslararası alandaki kamburu haline gelmiştir. Batılı ülkeler bunu ülkemize karşı rahatlıkla kullanıyorlar." ifadelerini kullandı.

AK Partinin bugün geldiği noktanın kuruluş felsefesine çok uzak olduğunu ve halkın 'Bu parti benimdir' diyebildiği noktadan uzaklaştığını belirten Bozkurt, "Halk, bugün gelinen noktada artık bunu diyemiyor. AK Parti 15 Temmuz'dan sonra ulusalcılarla, MHP ile ittifak değil, iltihak yaptı. Millet 15 Temmuz'dan sonra AK Parti'nin ulusalcılarla ittifak yapmasından dolayı artık AK Parti'den soğudu." dedi.

HÜDA PAR'ın her zaman ülke menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini belirten Bozkurt, şunları söyledi:

"1 Kasım seçimlerinde HÜDA PAR'ın aldığı kararın bu ülkenin ne kadar menfaatine olduğunu biz net bir şekilde gördük. Mesela 7 Haziran seçimlerinde ülke bir kaosa girdi ve hükümette kurulamadı. Siyasi partiler anlaşamadılar. Bunun sonucunda da ülke erken seçime gitti."

"Darbeci anayasanın değiştirilmesi için bu kararı aldık"

24 Haziran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyeceklerini de belirten Bozkurt, "HÜDA PAR Anayasa değişikliği referandumunda 'Evet' demişti. Bu seçimde de Cumhurbaşkanı adaylarından Erdoğan'ı destekleyeceğimizi açıkladık. Amaç, darbeci anayasanın değiştirilmesi yönünde atılan adımı ve alınan kararı yerinde görüyor olmamızdır." diyerek, halkın HÜDA PAR'ı artık mecliste görmek istediğini sözlerine ekledi.

Referans Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Yavuz ise HÜDA PAR milletvekili adaylarına yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir