• DOLAR 32.55
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2423.733
  • ...
"HÜDA PAR esnafın derdine derman olmak için hazır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin'e gelen HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Vedat Turgut, milletvekili adaylarıyla birlikte esnaf ziyareti yaptı. Esnafın şikayet ve isteklerini dinleyen Turgut, HÜDA PAR'ın esnafın derdine derman olmak için projelerinin olduğunu belirterek parlamento seçimlerinde partisi için destek istedi.

Turgut'un Kuvayi Milliye Caddesindeki esnaf ziyareti programına partinin il başkanı Ercan Fidan, Mersin milletvekili adayları Ali Bozukluhan, Zübeyir Akbaş, Ömer Faruk Ayhan, Aydın Karakayalı ile partililer katıldı.

Kuvayi Milliye Caddesindeki işyerlerini tek tek gezen Turgut'a esnaf ve mahalle halkının sıcak ilgi gösterdiği gözlendi. Yoğun bir ekonomik durgunluğun olduğundan şikayet eden esnaf ise şimdiye kadar iktidara gelen tüm partilerin güzel vaatlerde bulunduklarını ama icraata gelince kimseden ses çıkmadığını belirttiler. Esnafla sohbet eden Turgut, kendisine iletilen sorun ve şikâyetleri not etti.

Esnafın derdine çarenin "insan öncelik adalet" anlayışına sahip bir parti ile mümkün olabileceğini ifade eden Turgut, şimdiye kadar tüm partileri denedikleri gibi bu seçimde de HÜDA PAR'ı denemelerini tavsiye etti. HÜDA PAR'ın meclise girmesi durumunda emeğe saygı, hak ve adalet için çalışacaklarını söz veren Turgut, halktan destek talebinde bulundu. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir