• DOLAR 32.487
  • EURO 34.767
  • ALTIN 2490.547
  • ...
HÜDA PAR Antalya milletvekili adayları esnafı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Antalya'da seçim çalışmalarına hız veren HÜDA PAR Antalya milletvekili adayları esnaf ziyaretleriyle halkla buluşmaya devam ediyor.

Seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Antalya milletvekili adayları Eyüp Yanaç, Rıfat Karadaş, Şerafettin Şimşek, Şevki Yumuşak, İsmail Kaya ve Zafer Tekman Kumluca ilçesinde esnafı ziyaret ettiler.

Esnafın sıcak ilgi gösterdiği HÜDA PAR milletvekili adayları, esnafla sohbet edip sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek not aldı.

Ziyarette esnafla sohbet eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Adayı Eyyüp Yanaç, Antalya'nın ve vatandaşların sorunlarını bildiklerini ifade etti.

Partilerinin ekonomik ve siyasi anlamda ülke sorunlarının çözümü için projeleri olduğunu dile getiren Yanaç, sorunların çözümü için HÜDA PAR'a da bir şans verilmesini isteyip esnaftan destek talebinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yanaç, seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etmeye devam edeceklerini belirtti.

HÜDA PAR'ın ülke genelinde ilk kez genel seçimlere gireceğini hatırlatan Yanaç, HÜDA PAR'ın meclise girmesi durumunda adalet, ekonomi ve siyaset olarak söyleyecek sözleri ve çözüm projeleri olduğunu kaydetti. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir