• DOLAR 32.554
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2427.925
  • ...
"İslam`ı ölçü almış bir parti olarak sahadayız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran milletvekili seçimleri için esnaf ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Muş milletvekili adayları M. Şirin Çağlayan, Aydın Demir ve Orhan Yavuz, esnaf ziyaretinde bulundu.

Kalabalık bir heyetle esnaf ziyaretini yapan HÜDA PAR Muş milletvekili adayları, vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılaştı. Halk tarafından büyük ilgi gören adaylar, destek talebinde bulunarak HÜDA PAR'ın meclise girmesi için kendilerinin desteklerine ihtiyacı olduğunu belirttiler. 

Esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen HÜDA PAR milletvekili adayları, meclise girdikleri taktirde Muş'a hak ettiği hizmetleri getireceklerini söylediler.

Bir çay ocağında vatandaşlarla sohbet eden adaylar, partilerinin programını anlattılar. Burada vatandaşlara hitap eden HÜDA PAR Muş Milletvekili Adayı M. Şirin Çağlayan, herkes için doğru ve hayırlı olanın HÜDA PAR olduğunu vurguladı.

Çağlayan, "Biz doğru ve hayırlı olanın HÜDA PAR olduğuna inanıyoruz. Halkımızı geziyoruz. Dua ve desteklerinizi istiyoruz. Bugüne kadar gelen siyasi oluşumlar bir türlü toplumun dert ve sıkıntılarına derman olamadılar. Biz İslam'ı ölçü almış bir parti olarak sahadayız. Parti programımız halkımızın örf ve adetlerine, gelenek ve göreneklerine ki bunlar İslam'dır, diyoruz. Bu ölçüde hazırlanmış bir programdır. Bizlerde inşallah bu programı hayata tatbik etmek adına meclise gitmemiz gerektiğine inanıyoruz. Bunun için de halkımızın desteğine ihtiyacımız vardır. Eğer bir gün bizim söylem ve eylemlerimiz birbirini tutmazsa o zaman bizim peşimizden gelmeyin. Eğer ağzımızla hakkı söyleyip fiillerimiz farklı olursa bizi desteklemeyin. Fakat hakkı söyleyip uygulayabilecek HÜDA PAR dışında bir siyasi oluşum yoktur." ifadelerini kullandı. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir