• DOLAR 32.443
  • EURO 35.668
  • ALTIN 2323.14
  • ...
"Halk HÜDA PAR sayesinde sesini duyurabildi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Van milletvekili adayları Avukat Rasim Saygın, Faruk Tasan, Emre Aycan ve Muzaffer Balıkçı, beraberlerindeki heyetle, şehir merkezinde bulunan Maraş Caddesi, Yeniyol, Sıhke ve sanayi esnafını ziyaret ettiler.

Yoğun bir ilgiyle karşılanan HÜDA PAR Van milletvekili adayları, HÜDA PAR'a ciddi bir teveccühün olduğunu belirttiler.

HÜDA PAR'ın temsiliyette ciddi bir boşluğu doldurduğunu aktaran esnaf ve halk, HÜDA PAR'ın çalışmalarından ve ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ziyaret sonrası basına açıklamalarda bulunan Van birinci sıra Milletvekili Adayı Avukat Rasim Saygın, HÜDA PAR'ın Türkiye siyasetinde büyük bir alternatif olduğunu ifade etti.

Saygın, "Güçlü ve yapıcı bir muhalefet anlayışımız var. HÜDA PAR kadrolarının alana çıkmasıyla esnaf, halk sesini duyurabildi. Ciddi bir muhalefet gücümüz var hamdolsun." dedi.

"Manevi çöküntü tehlike arz ediyor"

İnsanlığı tehdit eden uyuşturucuya dikkat çeken Saygın, "Ahlaki yozlaşma ve maneviyatsızlık toplumu çökerten iki husustur. İnternet kafeler, içkili ve kumarlı eğlence mekânlarının çoğalması endişe verici bir boyuta ulaşmış durumda. Uyuşturucu yaşı neredeyse ilkokul çağına düşmüş. Ciddi bir tehlike var kapımızda. Ziyaret ettiğimiz esnaf ve halkımızın geneli bu durumdan şikâyetçi. Bu tehlike gün geçtikçe artarak şehrin her tarafına yayılmaktadır. Eğer ilgili kurumlar bunun önlenmesi adına çalışmalar yapmazsa, tehlike tüm Türkiye'yi saracak. İnsanlığı tehdit eden uyuşturucu illeti ile mücadele etmemiz lazım. Göz göre göre bu milletin evladı uyuşturucuya kurban gitmesin." diye konuştu.

"Amacımız halkımıza hizmet etmektir"

Şehir merkezinde ziyaretlerde bulunan HÜDA PAR Van milletvekili adaylarından Muzaffer Balıkçı, halkın HÜDA PAR'ı bir umut kapısı olarak gördüğünü ifade etti.

Amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu belirten Balıkçı, "Meclis dışında güçlü bir muhalefet anlayışımız var. Ancak yerel hizmetler konusunda büyük bir çaba içerisindeyiz. Tek amacımız var, halkımıza hizmet etmek. Bu amaç ile sürekli esnafımız ve halkımızla diyalog halinde olduk. Halkımız mevcut siyaset ve politikalardan rahatsızdır. Bu durumda ciddi bir siyasi boşluğu doldurduğumuzu dile getiriyorlar." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir