• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Türkiye ve dünya gündemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Selçuklu Kültür Merkezi'nde partisinin Ankara milletvekili adayları tanıtım toplantısına katılacak.

- Yıldırım, Bolu Kent Meydanı'nda vatandaşlara seslenecek, valiliği ziyaret edecek, Düzce Anıt Park Meydanı'ndaki mitingde halka hitap edecek, valiliğe ziyarette bulunacak.

- Başbakan Yıldırım, Vahdettin Köşkü'nde medya temsilcileriyle iftarda bir araya gelecek.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da "Çamlıdere Mahallesi Mülkiyet Mağdurları" ile bir araya gelecek, Balkan Ülkeleri Diplomatik Misyon Temsilcileri ve Anadolu Bosna Sancak Dernek Başkanları ile toplantı gerçekleştirecek, sokak iftarına katılacak.

3- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane İlçe Başkanlığını ziyaret edecek, Ulucami'de öğle namazını kılarak cemaatle sohbet edecek, taksicilerle bir araya gelecek, dernek ziyaretleri yapacak, esnafı ziyaret edecek. 

- Soylu, İstanbul'da "Gençler geleceğe yürüyor" sevgi yürüyüşüne katılacak, Telsizler Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yapacak, sokak iftarına ve jandarma iftarına katılacak, Kağıthane'de vatandaşlara hitap ettikten sonra Hasbahçe etkinlik alanını ziyaret edecek. 

4- CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Nevşehir, Adıyaman ve Malatya mitinglerinde halka hitap edecek.

5- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, esnaf ziyareti yapacak, kasap pazarını ziyaret edecek, iftar programına, kadın kolları ev toplantısına ve site toplantısına katılacak.1- Milli Eğitim Bakanlığınca liselere yerleştirmede bu yıl ilk kez uygulanacak merkezi sınav, iki bölüm halinde yapılacak.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir