• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Suriyelilerden siyonist işgalcilere lanet yağdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD Başkanı Donald Trump'ın Tel Aviv'de bulunan ABD Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasına tepki gösteren Suriyeliler ABD'nin ve siyonist işgalcilerin aldığı kararı tanımadıklarını vurguladılar.

Şanlıurfa'da ikamet eden ve Balıklıgöl Platosunda bulunan Hasan Paşa Camii'nin yanında toplanan Suriyeliler sık sık tekbir getirip, Arapça sloganlar attılar.

Şeyh Süleyman'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan basın açıklamasında bir konuşma yapan Suriye Ulusal Milli Hareket Topluluğu Başkanı Amır El-Sa'ran, Kudüs'ün Filistin'in başkenti olduğunu ve kıyamete kadar öyle kalacağını söyledi.

"Neredesiniz ey Müslümanlar niye sesiniz çıkmıyor"

İslam ümmetine çağrıda bulunan Amır El-Sa'ran,  "Neredesin ey Hazreti Ömer, neredesin ey Selahattin-i Eyyübi, bir milyar Müslüman, hepsi yatıyor. Filistin esaret altında, Filistin ve Kudüs siyonist işgalcilerin ayakları altında.  Neredesiniz ey Müslümanlar, niye sesiniz çıkmıyor?" dedi.

Basın açıklaması, Şeyh Süleyman'ın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Filistin ve Kudüs'ün esaretten kurtulması için yapılan duanın ardından sona erdi. (Hüseyin Sayhar-İLKHA) 


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir