• DOLAR 32.558
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2490.98
  • ...
Bahçeli`den yeni af açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cezaevinde yakınları bulunan aileleri parti genel merkezinde kabul ederek, "Temennim odur ki inşallah Ramazan Bayramı öncesinde mevcut siyasi iktidar bir adım atarsa o bakımdan biz elden gelen gayreti gösteriyoruz." dedi.

MHP Genel Merkez binasında Mahkûm Yakınları Derneği ile görüşmesinde konuşan Bahçeli, "Türkiye'de bu önemli ve köklü değişiklikte toplumu rahatlatmak, onları huzura kavuşturmak kader mahkûmu olan insanlarımızı ve ailelerini buluşturmak, nasip olursa benim kanaatim bu. Meclis'te bunu yapabilecek gücümüz yok ama temennim odur ki Ramazan Bayramı öncesi siyasi iktidar bir adım atarsa biz de elimizden gelen gayreti gösteririz." diye konuştu.

Geçmişte de buna benzer aflar çıkarıldığını hatırlatan Bahçeli, "Biz siyasi olarak konuyu istismar etmiyoruz. Çok sayıda af çıkmıştır. Bu defa da böyle bir affın yeni cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin oluştuğu dönemde bütün siyasi partilerin desteğiyle çıkmasında yarar vardır diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Hükümet kanadından yapılan açıklamalarda ise af konusunun gündemde olmadığı belirtilmişti. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir