• DOLAR 32.509
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2431.494
  • ...
 "Hizmetler seçim malzemesi olmamalıdır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran'daki seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret edip sorunlarını ve taleplerini dinleyen HÜDA PAR 27'nci dönem milletvekili adayları Emre Aycan, Rasim Saygın ve Faruk Tasan beraberindeki heyetle beraber oto sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Aycan, esnafın birçok sıkıntısının olduğunu söyledi.

Esnafın en büyük sıkıntılardan bir tanesinin işsizlik olduğunu vurgulayan Aycan, "Ziyaret ettiğimiz esnafların çoğu işsizlikten yakındı. Büyük bir işsizlik söz konusu. Esnafımızın sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgileniyoruz. Bugüne kadar hep alanlarda olup sorun ve sıkıntılara yönelik çözümler ürettik. Özellikle sanayi yolu konusunda ciddi şikâyetler aldık. Daha önceki ziyaretlerde de dile getirdik. Gerek basın yoluyla gerekse ilgili kurumlara durumu bildirdik. Maalesef hâlâ aynı sorun ve sıkıntılar dile getiriliyor. Hizmetler seçim malzemesi olmamalıdır. Zaten halkın geneli, seçimden seçime çalışan partilerden rahatsızlığını dile getiriyor." dedi.

Her fırsatta halkla iç içe olduklarını aktaran Aycan, "HÜDA PAR olarak teşkilatlarımız sürekli alanda ziyaretlerini devam ettirmektedirler. Sürekli halkımızla iç içeyiz, ziyaretlerimize hiç ara vermeden devam ettik. Sorunlarla yakından ilgilendik. Konuyla ilgili HÜDA PAR Van İl Başkanlığımız olarak sorunlara yönelik çözüm önerilerini içeren rapor yayınladık. Bunu Van'daki kurumlara ve ilgili yerlere vererek durumdan haberdar ettik." diye konuştu. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir