• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
"HÜDA PAR olarak Türkiye`de gidilmedik yer bırakmayacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana'da seçim çalışmalarında devam eden HÜDA PAR Adana milletvekili adayları esnaf ziyaretleri, iftar programları ve seçim lokalleri açılışlarında halkla buluşmaya devam ediyor. Vekil adayları, partilerinin mesajını aktardığı halktan destek talebinde bulunuyor.

Seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşan HÜDA PAR Adana milletvekili adayı Vedat Turgut, "Bugün Türkiye'de 81 ilde HÜDA PAR güneşi doğmuştur. 81 ilde gidilmedik ilçe, gidilmedik belde, gidilmedik köy ve girilmedik sokak bırakılmayacaktır Allah'ın izniyle. Biz inanıyoruz ki HÜDA PAR'ın davası anlaşıldığı zaman milyonlarca insan bu davayı, bu coşkuyu elden ele, gönülden gönüle dolaştırmak için birer nefer olacaktır." şeklinde konuştu.

Seyhan ilçesinin Dağlıoğlu Mahallesi esnafını ziyaret eden Turgut ve beraberindeki heyet halkla buluştu. Obalar ve Bahçelievler Caddesindeki işyerlerini tek tek gezen Turgut'a esnaf ve mahalle halkının sıcak ilgi gösterdiği gözlendi.

Esnafla sohbet eden Turgut, kendisine iletilen sorun ve şikâyetleri not etti. HÜDA PAR'ın meclise girmesi durumunda emeğe saygı, hak ve adalet için çalışacaklarının sözünü veren Turgut, halktan destek talebinde bulundu.

Turgut, esnaf ziyaretinin ardından Bahçelievler Caddesinde partisinin halka açık iftar programına katıldı. Burada halka hitap eden Turgut, Ramazan'ın, Müslümanlar arasındaki ihtilaflara son vermesi ve vahdetine vesile olması temennisinde bulundu.

"Özlenen kardeşlik ortamının tesisi için reçete HÜDA PAR"

Ülkede insanların birbirleriyle kaynaşması ve aralarındaki husumetlerin son bulması için HÜDA PAR'ın gayret gösterdiğine dikkat çeken Turgut, parti programlarında, özlenen kardeşlik ortamının tesisi için önemli başlıklar olduğunu söyledi.

Türkiye'de barış ve huzurdan rahatsız olan çevrelerin HÜDA PAR'ın önüne engeller çıkarma çabasında olduğunu ifade eden Turgut, "Daha önce de HÜDA PAR meydanlardaydı, sokaklardaydı, halkın arasındaydı, Allah'ın izniyle halkla birlikte olmaya da devam edecek. Medya görmezden gelse de HÜDA PAR birebir halkla temas edecek, belki devletin kimi partilerinin dahi gitmediği/gidemediği yerlere gidecek, yapamadığını yapacak, bu güzide davasını halka tanıtacak. Allah'ın izni ve halkımızın desteğiyle partimiz meclise gidecek." diye konuştu.

"HÜDA PAR vekilleri dünyada konuşulacak"

HÜDA PAR'ın meclise girmesi durumunda yapacaklarını da anlatan Turgut, "HÜDA PAR'ın meclise göndereceği üç beş vekil, belki de dünyada konuşulacak. Zira şu ana kadar HÜDA PAR'ın yaptığı faaliyet ve etkinlikler, Türkiye'deki gündemi ve İslam coğrafyasını etkilemiş ve Müslümanları heyecana getirmiştir. İnşallah, milletin meclisinde, Ankara'da HÜDA PAR vekilleri, halkın gerçek sözcüleri olacaklar. Belki de Müslümanların birliği, dünyadaki mustazaf Müslümanların kurtuluşu olacak reçeteyi orada sunacaklar." dedi.

İftar programının ardından Dağlıoğlu mahallesinde iki farklı taziyeye katılan Turgut, daha sonra Obalar Caddesinde kurulan partisinin seçim lokalinin açılışına katıldı. Burada da partililere ve halka hitap eden Turgut, HÜDA PAR'ın mazlum ve mustazafların davası olduğunu anlattı. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir