• DOLAR 32.522
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2423.518
  • ...
Gök: Meclise gidersek halkın dertlerine çare olacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde HÜDA PAR'ın desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, Gercüş ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, 27'nci dönem milletvekilliği seçimi için köylülerden destek istedi.

Köylerde büyük bir ilgi ve teveccühle karşılanan Gök, halkı gerçek anlamda temsil etmek için meclise girmek istediğini, bundan dolayı köylülerin kendisini desteklemesini istedi.

Gök'e, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Gercüş İlçe Başkanı Mehmet Dursun ve partililer eşlik etti.

Gök beraberindeki heyetle, Gercüş'e bağlı Kayapınar (Anykef) beldesinde vefat eden HÜDA PAR Belde Teşkilatı Başkanı Samir Özhan'ın amcasının oğlu Hasan Kızılçınar'ın taziyesine katıldı.

Vefat eden Kızılçınar'a Allah'tan rahmet, Kızılçınar ailesi ve yakınlarına başsağlığı ile sabır dileyen Gök, daha sonra taziyeden ayrıldı.

Taziye ziyaretinin ardından Gök, sırasıyla Kantar (Kantarê), Ardıçlı (Acibê), Kömürcü (Silebînê), Hisar (Hasarê), Sapanlı (Babnirê) ve Bağlıca (Miderbê) köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yapılan ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Gök, seçim çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini söyledi.

"Güzel bir teveccüh var"

Gittiği bazı köylerde sıkıntılarla karşılaştıklarını ifade eden Gök, "Bugün Gercüş'ün bir kısım köylerini ziyaret ettik. Buralarda vatandaşlarımızla görüştük, sıkıntılarını dinledik. Kendilerinden destek istedik. Allah'a (cella celaluhu) hamdolsun bizlere karşı güzel bir teveccüh var. Bir kısım köylülerimiz destek vereceklerini söylediler. Ziyarette bazı köylülerimiz sıkıntılarını anlattılar. Köylülerimizin sıkıntılarının başında taşımalı eğitim geliyor. Bu konuda bazı köylülerimiz mustariptir. Köylülerimiz yeterli derecede kaliteli bir taşıma hizmeti almadıklarından şikâyetçiydiler." dedi.

"Meclise gidersek sıkıntılarla daha yakından ilgileneceğiz"

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerinin devam edeceğini vurgulayan Gök, "Köylülerin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi de sağlıklı ve temiz su ihtiyacıdır. Bu konuda da sıkıntıları olan köylerimiz var. Köylülerimizin sıkıntılarını dinledik. Biz de Allah kısmet ederse milletvekili olup meclise gidersek daha yakından bu sıkıntılarla ilgilenir ve inşallah dertlerine çare olmaya çalışacağız. Bundan sonra inşallah Gercüş'ün diğer köylerini de ziyaret edeceğiz. Çalışmalarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA) 
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir