• DOLAR 32.585
  • EURO 34.651
  • ALTIN 2502.69
  • ...
İttihadul Ulemadan STK ve kanaat önderlerine iftar yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Alimler ve Medreseler Birliği (İttihadul Ulema) Genel Merkezi tarafından verilen iftar yemeğine, alimler, kanaat önderleri, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Halil Furkan, STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

İftar yemeğine katılan davetliler İttihadul Ulema Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, İttihadul Ulema Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şenlik ve İttihadul Ulema Genel Sekreteri Muhammed Özer tarafından karşıladılar.

İftar programında açıklamalarda bulunan İttihadul Ulema Genel Sekreteri Özer, "Geleneksek olarak her yıl iftar programı düzenliyoruz. Bu iftar yemeğine alimler, STK temsilcileri ve kanaat önderlerini bir araya getiriyoruz. Cemaatlerden, mezheplerden tarikatlardan insanları bir araya getirmeye çalışıyoruz. Öyle bir atmosfer oluşsun ki Ramazan ruhuna uygun kardeşlik ruhu olsun. Gayemiz Müslümanları Mezhebi, cemaati ne olursa olsun bir araya gelebilmelidirler. Kendi sorunlarını görüşebilmelidirler. İftarla bunu başarmış oluyoruz." dedi. (Emrah Deniz, Mehmet Çelik - İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir