• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2426.322
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Vekili Yavuz Darülaceze`yi ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Vekili ve İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Mehmet Yavuz, beraberindeki heyet ile beraber Darülaceze'yi ziyaret etti.

Yavuz ve beraberindeki heyet, Darülaceze Genel Müdürü Hamza Cebeci ile görüştü ve kurumda hizmet gören yaşlılar hakkında bilgi aldı. Kurum yöneticileri ile beraber oda ve çalışma sahalarını gezen Yavuz, yaşlılar ile yakından ilgilendi.

"Yaşlılarımızı sürekli ziyaret etmeliyiz"

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Yavuz, bakıma muhtaç yaşlıların, kimsesizliğin hüznünü yaşamamaları için sürekli ziyaret edilmeleri gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"Buradaki yaşlı, bakacak kimsesi bulunmayan insanlarımız ile ilgili bilgiler aldık. Darülacezeye yapılan ziyarette bizi Kurum Başkan Yardımcısı İlhan Uğur Bey çok sıcak karşıladı. Hem, hasta ziyaretleri olsun el sanatları bölümü olsun kurumun her yerini bizzat kendisi bize gezdirdi. İçinde birçok tarihi doku ve mekân mevcut; cami, kilise ve havra. Daha sonra Darülaceze'nin Genel Müdürü Hamza Cebeci Bey bizi ağırladı. Güzel bir muhabbet ortamı oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Burada bakıma muhtaç olan vatandaşlarımıza ise Allah'tan şifa diliyorum. Evlatlarından ayrı olmalarının, kimselerinin olmamasının hüznünü yaşatmamak için yaşlılarımızı sürekli ziyaret etmeliyiz."  

Ziyarette Yavuz'a, İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Recai Yurdan ve İstanbul Kadın Kolları Başkanlığından bir heyet eşlik etti. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir