• DOLAR 32.347
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2308.804
  • ...
Kur`an-ı Kerim`i güzel okuma Yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Belediyesi, Batman'da ikamet eden ve 15 yaş üstü vatandaşların katılabileceği umre ödüllü Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'na katılım süresinin 1 Haziran Cuma günü mesai saati bitimine kadar uzatıldığını bildirdi.

Batman Belediyesi, Batman genelini kapsayan projeyle, 'Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması' düzenliyor. Yapılan başvuruların yoğunluğu nedeniyle son başvuru tarihinin uzatıldığı açıklandı.

Müracaatların, Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezine şahsen yapılacağını belirten yetkililer, yoğun talepler doğrultusunda 1 Haziran 2018 Cuma günü saat 17.00'ye kadar müracaatların alınacağını belirttiler.   

Yapılacak ön elemelerin ardından ilk ona giren yarışmacılar 9 Haziran 2018 tarihinde Batman Atatürk Parkı'nda düzenlenecek olan finalde yarışacak. Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda ilk üçe girenler umre ile geriye kalan 7 kişi ise yarım altınla ödüllendirilecek.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'na imam hatip liselilerinin de dâhil edildiği açıklaması yapılırken, başvuru koşullarıyla ilgili bilgiye 0488 213 27 61 numaralı telefondan ve internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir