• DOLAR 32.354
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2304.141
  • ...
Milli eğitim camiası iftar yemeğinde buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan personeller ve aileleri, Ramazan dolayısıyla iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel'in de katıldığı yemekte personeller ve aileleri, hep birlikte dua ederek oruçlarını açtılar.

Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, kendilerine yardımlaşmayı, dayanışmayı, birlik ve beraberlik içinde olmayı, değerlerini bilmeyi ve maneviyatlarına göre hareket etmeyi vurgulayan rahmet ve şükür ayının içerisinde olduklarını söyledi.

Ak, "Bismil İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü olarak, kendi personellerimizle birlikte iftar programında buluştuk. Bizi bu programda buluşturan yüce rabbime şükürler olsun. Bu mübarek ayda ne kadar şükretsek azdır. Personellerimizin aileleri ve çocuklarıyla birlikte katılmaları eğitim camiamızı mutlu kılmıştır. İftar programımıza katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu Ramazan ayı bizlere birlik, beraberlik, sevgi ve saygı getirir. Haftaya da tüm okul müdürlerimizle bir iftar etkinliğimiz olacak." dedi.

Genç Beyinler Yeni Fikirler isimli kitabın ikincisini okuyucularıyla buluşturduklarını bildiren Ak, bu kitapta Bismil'de eğitim gören 35 bin öğrencinin emeği olduğunu kaydetti.

En büyük servetlerinin gençler olduğunu sözlerine ekleyen Ak, gençlere her türlü desteği verdiklerini dile getirdi. (Hasan Gündüz - İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir