• DOLAR 32.507
  • EURO 34.862
  • ALTIN 2490.812
  • ...
Van Büyükşehir Belediyesinden mahallelere iftar sofrası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Büyükşehir Belediyesi ve İpekyolu Belediyesi'nin ortak organizasyonuyla kurulan iftar sofralarının mahallelere de kurulacağını belirten İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, mahalle iftarlarının Ramazan ayı boyunca verilmeye devam edeceğini söyledi.

Esenler Mahallesi Şehit İsmail Öztürkçü Anadolu Lisesi alanında kurulan Kardeşlik Sofrası iftar etkinliğine vatandaşın yoğun ilgisi dikkatlerde kaçmadı.

Yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde tasavvuf musikisi dinletisi, Hacivat Karagöz gösterisi, pamuk şeker-balon dağıtımı, palyaço ve yüz boyama gibi her yaşa hitap eden etkinlikler yapıldı.

İftar yemeğine ev sahipliği yapan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Ramazan ayının manevi hazzının kurulan bu kardeşlik sofraları ile daha yoğun yaşandığını belirterek "Kent merkezinde Büyükşehir Belediyemizle birlikte her gün 3 bin vatandaşımıza merkez iftar çadırımızda iftar yemeği veriyoruz.  Bu süreçte mahallelerimizi de unutmadık. Mahalle iftarlarımızla ilçemizdeki hemşerilerimizle bu manevi coşku ve hazzı yaşamaya devam edeceğiz." dedi.

Öztürk, belediyenin mahalle iftarlarının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir