• DOLAR 32.578
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2417.008
  • ...
"Halkın meclisteki gerçek temsilcisi olacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Kozluk ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında hasta ziyaretlerinde bulunup köylülerle bir araya gelen Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Aydın Gök, 24 Haziran'da yapılacak olan 27'nci dönem milletvekilliği seçimi için vatandaşlardan destek istedi.

İlçede büyük bir ilgi ve teveccühle karşılanan Gök, meclise gittiklerinde halkın gerçek temsilcisi olacaklarının altını çizdi.

Gök'ü, HÜDA PAR Genel İstişare Kurulu Üyesi Seyithan Aksoy, HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık ve beraberindeki heyet karşıladı.

İlk etapta Kozluk Devlet Hastanesinde bulunan hastaları ziyaret eden Gök, hastalara gül hediye ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta yakınları ve kurum çalışanlarını da ziyaret eden Gök, daha sonra Geçitaltı, Armutlu, Aynras, Tosunpınar, Alıçlı ve Tuzlagözü köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim tercihinin basit bir tercih olarak görülmemesi gerektiğini söyleyen Gök, verilen oylarla halkın geleceklerinin de tercihini yapacaklarını dile getirdi.

"Geleceğimizi emin ellere teslim edelim"

Gök, "Tercihimizi yaparken biz şunu demeye getiriyoruz; benim devletin hazinelerini teslim edeceğim dürüst insan budur. Benim çocuklarımın, neslimin geleceğini teslim edebileceğim Milli Eğitim Bakanı, aday veya parti budur. Yarın öbür gün benim hem dinime hem de dünyama sahip çıkacak olan insanlar bunlardır. Ben bunlara güveniyorum. O yüzden de ben bunu tercih ediyorum, diyoruz. Öyle bir dünya ki emin olun bir çuval patatesi dahi güvenmediğimiz insanlara teslim etmiyoruz. Fakat güvenmediğimiz halde birilerine geleceğimizi teslim ediyoruz. Biz de istiyoruz ki kardeşlerimiz, ağabeylerimiz en azından HÜDA PAR adaylarını da denesinler. Çünkü er, er meydanında belli olur. Geleceğimizi emin ellere teslim edelim." dedi.

Partilerinin vatandaşın sorun ve sıkıntılarını dinleme noktasında sadece seçimden seçime vatandaşı ziyaret eden bir parti olmadığını aktaran Gök, meclise gittiklerinde ise halkın gerçek temsilcisi olacaklarını ifade etti.

Gök, konuşmasına şöyle devam etti: "Biz seçimden seçime sadece vatandaşları ziyaret eden bir parti değiliz. Biz sürekli sahada olup sahadan beslenen bir partiyiz. Bundan öncede seçim dönemi olmadan önce hemen hemen bütün yerlerde esnaflarımızı gezdik, sıkıntılarını dinledik. Var olan sıkıntıları gücümüz kuvvetince, dilimiz döndüğünce gündem yapmaya ve mevcut iktidara, hükümete ulaştırmaya çalıştık. Ama bu konuda mecliste olmakla olmamak arasında çok fark var. Biz de inşallah Batman'da o 5 vekilden biri olmaya adayız. Hamdolsun vatandaşlarımızdan bize karşı güzel bir teveccüh var. İnşallah mecliste halkın gerçek temsilcisi olacağız."

"Tarafgir siyaset yapmayacağız"

Mecliste kesinlikle tarafgir siyaset yapmayacaklarını vurgulayan Gök, "Bir şahıs ne kadar istenmeyen bir insan olsa da senin partinden olduğu için onu göklere çıkartıyorsun, övüyorsun, methediyorsun. Ama başka bir insan var muttaki ve ihlâslı bir insandır. Sırf senin partinden olmadığı için sen onu yerin dibine batırıyorsun. Biz meclise gittiğimizde doğru kimden gelirse gelsin destek vereceğiz, arkasında duracağız. Yanlış da kimden gelirse gelsin karşısında ilk duran biz olacağız. İşte Üstad Bediüzzeman'ın da beyan ettiği böylesi tarafgir bir siyasetten Allah'a sığınacağız. Tarafgir siyaset yapmayacağız." ifadelerini kullandı.

"Seçime giriyoruz, savaşa değil"

Siyasete dürüstlük ve ahlak kazandıracaklarını sözlerine ekleyen Gök, son olarak şunları söyledi: "Bizi bu duruma düşüren de bugün budur. Sanki meclis bir savaş meydanı. Milletin meclisidir ve millete hizmet için oradasınız. Bu seçimde de sanki savaşa giriyoruz. Biz seçime giriyoruz. Vatandaşımız özgür hür iradesiyle kimi seçiyorsa bırakın onu seçsin."

Tek tek ev ziyaretlerini gerçekleştiren Gök, daha sonra ilçeden ayrıldı. (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)

 
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir