• DOLAR 32.319
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2292.318
  • ...
Kırsal mahallelerde kilitli parke taşı çalışmalarına başlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçedeki merkez mahallelerde kilitli parke taşı çalışmalarına devam eden Kızıltepe Belediyesi, şimdide kırsal mahallelerde parke taşı çalışmalarına başladı.

Toplamda 205 bin metre kare 8'lik parke taşı, 41 bin oluk metre tül ve 65 bin 600 bordür metre tül çalışma yapılacağı belirtilirken, yolların kısa süre içerisinde bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacağı öğrenildi.

Kaliteli ulaşım hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirten Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, kırsaldaki ilk çalışmayı Akça Mahallesi'nden başlattıklarını, yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlayacaklarını söyledi.

Odabaş, "Başta merkez mahallelerimizde olmak üzere kırsal mahallelerimizde de kilitli parke taşı çalışmalarına başladık. Merkez mahallelerimizde zaten çalışmalara başlamıştık, şimdi kırsal mahallelerimizde de başladık. Amacımız mahallelerimizin yollarını en kısa sürede vatandaşlarımızın kullanabileceği duruma getirmek. Onları kışın çamurdan yazın da tozdan kurtarmak. Onların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir