• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
Muş Belediyesinde cami temizliği seferberliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Belediyesi cami temizlik ekibi kurdu. Ekipler her gün farklı bir caminin halılarını yıkayarak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Tuba Camiindeki temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Temizlik konusunda titiz davranılması gerektiğini vurgulayarak ekipleri uyaran Asya, belli bir süre temizlik aracını da kullandı.

Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların camileri yoğun olarak kullandığını ifade eden Asya, temizlik hizmetlerine öğleden önce ağırlık verilmesini istedi.

Asya, "Daha önce bu alanda herhangi bir hizmet bulunmazken, biz yavaş yavaş bu konudaki eksikliğimizi gideriyoruz. Son olarak cami ve mescitlerimizin temizliği konusunda bir ekip kurduk. Bu arkadaşlarımız her gün farklı bir cami veya mescidin bütün halılarını yıkıyor, iç temizliğini yapıyor. İhtiyaç halinde dış temizliğini de yapıyoruz. Vatandaşlarımız ibadetlerini yaparken temiz bir ortamda yapsın istiyoruz. İnşallah çok daha güzel çalışmalarımız ile onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz." dedi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir