• DOLAR 32.512
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2490.755
  • ...
HÜDA PAR cumhurbaşkanı seçiminde Erdoğan`ı destekleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz, "16 Nisan referandumunda parti olarak ortaya koyduğumuzu ilkeli duruşumuzu devam ettireceğiz. Bundan hareketle mevcut şartları gözönünde bulundurarak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini devam ettirme yönünde irade beyanında bulunan sayın Recep Tayip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık." dedi.

Karar Metninin Tam Metni

Basına ve Kamuoyuna

24 Haziran`da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin alt yapısı 16 Nisan 2017 referandumuyla oluşturulmuştu. Bu referandumla getirilmek istenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nin parlamenter sisteme göre ülke şartlarına daha uygun olduğuna karar verip desteklemiştik.

Bu yeni sistemin doğru bir zemin ve doğru bir temelde şekillendirilmesi için 16 Nisan referandumunda parti olarak ortaya koyduğumuz ilkesel duruşumuzu devam ettiriyoruz.

Bundan hareketle mevcut şartları göz önünde bulundurarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini devam ettirme yönünde irade beyanında bulunan Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ı destekleme kararı aldık.

HÜDA PAR olarak Diyarbakır ve Batman`da bağımsız adaylar, 79 ilde ise tam liste olmak üzere 81 ilde milletvekili seçimlerine parti olarak katılıyoruz. Bu doğrultuda “Önce İnsan Öncelik Adalet” diyen partimiz HÜDA PAR`ın mecliste temsiliyetini sağlamak için bütün vatandaşlarımızı 24 Haziran milletvekili genel seçimlerinde HÜDA PAR`a oy vermeye davet ediyoruz.

Mehmet YAVUZ
HÜDA PAR Genel Başkanı

Bu haberler de ilginizi çekebilir