• DOLAR 32.662
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2495.547
  • ...
Bu Benim Eserim' Finaline Van'dan 8 Proje
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- TÜBİTAK ile Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce her yıl ülke genelinde ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen Matematik ve Fen Bilimleri Proje Yarışması "Bu Benim Eserim" de Van ön eleme çalışması sonuçlandı.

 

Van'ı temsil edecek projeler okullar bazında Merkez İstasyon İlköğretim Okulu fen ve teknoloji, Merkez Van Özel Çınar İlköğretim Okulu fen ve teknoloji Başkale Atatürk İlköğretim Okulu matematik, Başkale Vali Özdemir Hanoğlu İlköğretim fen ve teknoloji, Çaldıran Yukarı Dikme İlköğretim Okulu fen ve teknoloji, Gevaş Güzelkonak YİBO fen ve teknoloji, Gevaş Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu fen ve teknoloji, Özalp Yeni Dönerdere İlköğretim Okulu fen ve teknoloji alanında projeler açıklandı.

 

"Bu Benim Eserim" proje çalışmasında Van, Muş, Ağrı, Siirt, Batman, Şırnak, Bitlis ve Hakkâri illerinde 595 proje bölge çalışması arasından 8 adet proje ile Van İlini temsil etme başarısını göstererek bölge finallerinde Van'ı temsil edecek olan proje rehber öğretmenleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cesur Karakaplan'ı makamında ziyaret eden rehber öğretmenler projeleri hakkında bilgiler verdiler. Şube Müdürü Cesur Karakaplan, bölge finallerinde temsil etme hakkını kazanan okulların öğretmen ve öğrencilerini kutlarken, başarılarının devamını diledi. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir