• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Batman Valisi Kozluk'ta incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, çeşitli incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret etti.

Kozluk Hükümet Konağı bahçesinde ilçe Kaymakamı Osman Bilici ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Deniz, ilçe Kaymakamı Bilici'yi ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra ilçe hükümet konağındaki Şehit Muhammed Fatih Safitürk Konferans Salonu'nda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Deniz, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan terör örgütlerine karşı birlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Çocukların terör odaklarının tuzağına düşmemesi için dikkat edilmesi konusunda uyarıda bulunan Deniz, çocukların en iyi şekilde yetişmeleri için herkese önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Toplantının ardından, Vali Deniz, geçtiğimiz Çarşamba günü Kozluk-Gümüşörgü yolunda menfez kontrolü yapıldığı sırada PKK tarafından uzaktan kumandalı EYP ile saldırı sonucu yaralanan güvenlik korucusu Muhammed Gülşah'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ardından Deniz, ilçede yapımı tamamlanan 24 derslikli Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi  aldı.

Okul binası ve atölyelerde incelemelerde bulunan Deniz, binaların eksikliklerin en kısa sürede tamamlanması konusunda yetkililere talimat verdi.

Kozluk ilçesindeki ziyaret ve incelemelerin ardından Bekirhan beldesine geçen Deniz, belde esnafını ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinledi.

Daha sonra ilçeye bağlı Karpuzlu köyünü ziyaret eden Deniz, köy okulunda incelemelerde bulundu ve köy halkıyla bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir