• DOLAR 32.373
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.43
  • ...
AK Parti Ağrı milletvekili aday tanıtımında arbede
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Ağrı 27. Dönem Milletvekilleri adayları tanıtımı bugün Ağrı'da yapıldı. İl Başkanlığı önünde toplanan halka konuşma yapan adaylar daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

Adaylar Ekrem Çelebi, Abbas Aydın, Dilan Özmen ve Erhan Tenekeci Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret ettikleri sırada Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay ile Patnos'ta hizmet veren bir sağlık kuruluşunun sahibi Yusuf Efe arasında tartışma çıktı. Tartışma çevredekilerin müdahalesi ile kavgaya dönüştü.

Kavgada, bazı AK Partililerin Efe'yi darp ettiği iddia edildi. Kavganın büyümesi üzerine polis milletvekili adayı Ekrem Çelebi ve Patnos Belediye Başkanı Akbay'ı, bir araca bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı.

Kavganın Yusuf Efe isimli esnafa ait sağlık kuruluşunun geçen hafta kendisinden habersiz bir şekilde boşaltıldığı ve tartışmanın bunun üzerine başladığı öne sürüldü.

Yaşanan arbede sonrası olay yerinde konuşan Yusuf Efe, Belediye Başkanı Akbay'ın kendisinden rüşvet istediğini iddia etti.

Yusuf Efe, "Hem işyerimi kapatıyor hem rüşvet istiyor. Ben 600 bin TL çek verdim, üstüne malımı götürdü, şimdi beni dövüyor. Devlet yok burada. Beni Cumhuriyet Caddesinde dövdü, kimse müdahale etmedi çünkü AK Partilidir." diyerek Akbay'ın FETÖ'cü olduğunu ileri sürdü. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir