• DOLAR 32.556
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2430.07
  • ...
 "Hiçbir partiden böyle bir destek görmedik"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Van 27'nci dönem milletvekili adayı Faruk Tasan beraberindeki heyetle, Van Oto Sanayi esnafını ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

Ziyarette HÜDA PAR'ın 26'ncı dönem milletvekili seçimlerinden itibaren yoğun bir çalışma sarf ettiğini ve kendilerini yalnız bırakmadıklarını belirten esnaf, HÜDA PAR'ın halka yönelik yaptığı çalışmaların yerinde olduğunu ve halkın takdirini kazandığını söyledi.

"HÜDA PAR seçimden seçime çalışan bir parti değildir"

HÜDA PAR'ın kuruluşundan itibaren halk ile iç içe olduğunu ifade eden oto sanayi esnafı, "HÜDA PAR, Van esnafının sıkıntılarını sıkıntı ediniyor. Bu sıkıntılar ile ilgili bir kitapçık oluşturdu ve bu kitapçıkta bizim en önemli sıkıntılarımız çözümleri ile birlikte dile getirilmişti. Biz bu zamana kadar hiçbir partiden böyle bir destek görmedik. HÜDA PAR'ın seçimden seçime çalışan bir parti olmadığını bir kez daha gördük. Halk HÜDA PAR'ın ne kadar çok çalıştığını görmelidir. Her hafta yoğun esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyorlar, biz bunları basında da görüyoruz. Yerel basın HÜDAPAR'a fazlasıyla destek vermelidir. Biz HÜDA PAR'ın bu çalışmalarından ve ziyaretlerinden memnunuz." şeklinde konuştu.

"Halkımızın bize karşı umutları var"

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Van milletvekili adayı Tasan, "Bugün haftalık esnaf ziyaretlerimize bir yenisini daha ekledik ve oto sanayi esnafını ziyaret ettik. Esnafımız bize her zaman olduğu gibi bugün de samimiyet dolu bir karşılama gerçekleştirdi. Halkımızın bize karşı umutları var. Bizlerde bu umutları boşa çıkarmamak adına esnafımızı yalnız bırakmamaya gayret ediyoruz. Esnafımız bu ziyaretlerimizden oldukça memnun kalıyor ve bizim bazı partiler gibi seçimden seçime çalışmadığımızı dillendiriyorlar. Bu bizi fazlasıyla sevindiriyor. Bugün yaptığımız esnaf ziyaretlerimiz kapsamında esnafımızdan destek taleplerinde bulunduk ve bizi yalnız bırakmayacaklarını dile getirerek dua temennilerinde bulundular." diye konuştu.(İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir