• DOLAR 32.602
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2499.882
  • ...
HÜDA PAR Gençlik Kollarından örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Viranşehir Gençlik Kolları Başkanlığı, ilçede yaptıkları hayırlı hizmetleriyle vatandaşlardan büyük beğeni kazanıyor.

Gençlik kolları üyeleri, trafik ışıklarında iftara yetişemeyen vatandaşlara hurma ile su dağıtırken, teravih namazı sonrası da cami önlerinde vatandaşlara limonata ikramında bulunuyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Viranşehir Gençlik Kolları Başkanı İhsan Acet, çalışmanın Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi.

Acet, "Malumunuz çok sıcak bir iklimde oruç tutuyoruz ve havalar çok sıcak.  İftar saatinde trafik çok sıkışık olduğundan dolayı kavşaklarda yeşil ışığın yanmasını bekleyen çok sayıda sürücü oluyor. İftara yetişemeyen ve kavşaklarda yeşil ışık bekleyen vatandaşlarımıza iftarlarını açmaları için hurma ve su dağıtıyoruz.  Teravih namazı çıkışı ise her gece bir camide soğuk şerbet ikram ederek Ramazan'ın hayır ve bereketinden istifade etmeye ve faydalı olmaya çalışıyoruz.  Ramazan'ın hayır ve bereketinden istifade etmek istiyoruz. Bu ve buna benzer çalışmalarımızı Ramazan ayının sonuna kadar sürdürmeyi planlıyoruz. İnşallah bu hayırlı hizmeti her yıl gelenek haline getireceğiz." dedi.

İkramları alan vatandaşlar ise memnuniyetlerini hayır dualarda bulunarak dile getiriyorlar.   (Sabri Acet-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir