• DOLAR 32.586
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2422.939
  • ...
Çeşitli suçlardan aranan 13 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, her türlü asayiş olayının engellenmesine yönelik il genelinde uygulama ve denetimler yapıldığı belirtildi.

Yapılan denetimlerde, çeşitli suçlardan hakların yakalama kararı bulunan 13 kişinin yakalandığı kaydedildi.

Açıklamanın devamında, "Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile Yeşilli ilçesinde 'Yoklama-Bakaya' olarak aranan 1 şahsa tebligat düzenlenmiş ve ardından şahıs serbest bırakılmıştır.

Midyat'ta 'Çocuğun Nitelikli Cinsel Saldırısı' suçundan kesinleşmiş 5 yıl 10 ay hapis cezası bulunan 1 ahıs, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama' suçundan bir şahıs, 'Eşyayı Gümrük İşlemlerine Tabi Tutmaksızın Ülkeye Sokmak' suçundan kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 1şahıs yakalanmıştır. 'Yoklama-Bakaya' olarak aranan 6 şahsa ise tebligat düzenlenmiş ve ardından şahıslar serbest bırakılmıştır.

Ömerli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile Ömerli İlçe Emniyet Amirliği görevlilerimizce; 'Yoklama-Bakaya' olarak aranan 3 şahsa tebligat düzenlenmiş ve ardından şahıslar serbest bırakılmıştır.

İlimiz genelinde toplam 13 Aranan şahıs ekiplerimizce gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda yakalanarak haklarında gerekli yasal işlem başlatılmıştır. " denildi. (M. Salih Keskin - İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir