• DOLAR 32.591
  • EURO 34.827
  • ALTIN 2506.97
  • ...
Kızıltepe`de ilahi konserine yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında Ramazan'ın 9'uncu gününde verilen iftarın ardından ilahi sanatçısı Muzaffer Gürler sahne aldı.

Halkın yoğun katılım gösterdiği konserde özellikle Ramazan ayı ile ilgili Kürtçe seslendirdiği "Meha Piroz Remezanê" ile küçük çocukların sahnede kendisine eşlik ederek seslendirdikleri "en büyük kim Allah" ilahisi büyük beğeni aldı.

Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Kızıltepe Belediyesi 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında Belediye'nin Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikleri devam ediyor.

Ramazan'ın ilk günü ilahi sanatçısı Sedat Uçan'ı, 3'üncü günü Grup Tillo'yu Kızıltepelilerle buluşturan Belediye, Ramazan'ın 9'uncu ise ilahi sanatçısı Muzaffer Gürler'i halkla buluşturdu.

Cumhuriyet Meydanı'nda verilen iftar yemeğinin ardından, Kızıltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Aydın Mavioğlu ve halkın yoğun katılımıyla Muzaffer Gürler tarafından konser verildi. Sanatçının birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe seslendirdiği ilahiler, halk tarafından büyük beğeni toplarken, Cumhuriyet Meydanı manevi bir atmosfer havasına büründü. (Mehmet Aslan-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir