• DOLAR 32.617
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2498.685
  • ...
HÜDA PAR milletvekili adaylarından esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR milletvekili adayları, esnaf ile bir araya gelip sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayları Şaban Gökhan, Burhan Aslan ve Doğan Özmen, teravih namazından sonra Cumhuriyet Caddesi esnafına ziyarette bulunarak esnafın sorun sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Ziyarette esnafın yoğun teveccühüyle karşılaşan Gökhan, Özmen ve Aslan, halkı gerçek anlamda temsil etmek için meclise girmek istediklerini, bundan dolayı kendilerini desteklemelerini istediler.

Yaptıkları ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayı Şaban Gökhan, sadece seçim dönemlerinde değil 365 gün sahada olduklarını hatırlattı.

"Halkımızın sorunlarını en iyi bilenlerdeniz"

Halkın, kendilerini iyi tanıdığını dile getiren Gökhan, "Ülkemiz bir seçim atmosferine girmiş durumda. Bir ay sonra halkımız sandığa gidecek ve kendilerini temsil edecek vekilleri seçecektir. Ağrı'yı da mecliste temsil etmek isteyen adaylar belirlendi. Halkımız bu adayları gördü. Sürekli halkla içe içe olan HÜDA PAR'dan aday olduk. Bu memleketin bir çocuğu olarak, halkımızın sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve taleplerini en iyi bilenlerdeniz. Çünkü bizler hiçbir zaman seçim endeksli çalışmadık. Her zaman ve her zeminde, Ağrılı kardeşlerimizin sorunlarının çözülmesi noktasında, elimizden gelen tüm gayretleri sarf ettiğimize bu halkımız şahittir." dedi.

"Faize dayalı ekonomik sistemden vazgeçilmeli"

Milletvekili adayı Burhan Aslan ise dövizdeki artışların, toplumun her kesimini mağdur ettiğini belirterek şunları söyledi: "Türkiye'nin içerisinde bulunduğu ekonomik krizden dolayı esnaf ve toplumun tüm kesimleri zor durumdadır. Dolar ve Euro başını almış gidiyor. Benzin, motorin ve altındaki artış sadece esnaflarımızı değil, toplumun tüm kesimlerini mağdur ediyor. Ülkenin içerisinde bulunduğu bu kötü durumu sadece dış mihraklara bağlamak doğru değildir. İktidar piyasalara hâkim olmalı, kararlı adımlarla piyasada güven ortamı oluşturmalıdır. Dış mihraklara malzeme olacak tavırlardan uzak durmalıdır. Bu amaçla, faize dayalı ekonomi sisteminden vazgeçilmeli, devlet kademelerindeki yolsuzluk, rant kokan ihaleler ve haddi hesabı olmayan israflara son verilmelidir. Bu noktada atılacak adımlar, ekonominin düzeltilmesi noktasında iyi niyet göstergesi olacaktır."

Neresinden tutsanız elinizde kalacak olan bir kentin sorunlarının çözülmesi için seçimlerde halkın desteğine talip olduklarını vurgulayan milletvekili adayı Doğan Özmen de Ağrı'nın, hak etmediği bir konumda olduğunu belirtti.

"Ağrı'nın sorunlarının çözümü için halkın desteğine talibiz"

Özmen, "İşsizlik tavan yapmış, esnaf kan ağlıyor. Halk, vekâlet verip meclise gönderdiklerini 5 yılda bir ya görebiliyor ya da göremiyor. Siftah yapmadan iş yerini kapatan esnaf çek ve senetlerini ödeyemez duruma gelmiş. Geçim kaynağının yüzde 70'i tarım ve hayvancılığa bağlı olan kentte tarım bitmiş, hayvancılık tükenmiş, çiftçi çaresiz bir durumda. Neresinden tutsanız elinizde kalacak olan bir kentin bu sorunlarının çözülmesi için 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde halkımızın desteğine talibiz." diye konuştu.

Sorunların çözümü için mecliste halkın sesi olacaklarını dile getiren Özmen, son olarak şunları söyledi: "Halkımızın bu sorunları ile yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Esnafımıza hem Ağrı hem de ülke için mecliste üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğimizin sözünü de veriyoruz." (Ömer Adıgüzel - İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir