• DOLAR 32.372
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.233
  • ...
Siirt merkezli uyuşturucu operasyonunda 20 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt Emniyet Müdürlüğü, Siirt merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı belirtilen 20 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonda, Siirt İl Merkezi başta olmak üzere Batman, Van ve Şırnak illerinde Uyuşturucu Madde Ticareti yapan Suç örgütü üyeleri Ö.F.G, N.K., R.A, M.K, İ.M., Ö.A., L.S., D.Ş., M.D., H.K. ,C.Y., S.E, H.İ., M.K., E.İ., K.A., A.Z., D.B., A.Y., Ö.G., İ.T., H.T., H.A., Ç.Ö., H.A. ve E.Ç. isimli 26 şahsa yönelik yapılan altı aylık fiziki ve teknik takip sonucu gerekli suç delillerinin toplandığı belirtilen açıklamada, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat ile 23 Mayıs 2018 günü sabah saatlerinde Siirt, Şırnak, Van ve Batman illerinde 21 adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Şehit Polis Memuru Yunus Çavdar Operasyonu" neticesinde 20 şahsın yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi.

Açıklamada, firari olan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların da devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve uyuşturucu madde imal ve ticareti suçları yönünden yürütülen soruşturma kapsamında; Metamfetamin, toz esrar, Kubar esrar, estacy hap ve Hint keneviri bitkisi gibi çeşitli uyuşturucu maddeler ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildiği belirtildi. (Murat Orhan İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir