• DOLAR 32.333
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2299.36
  • ...
 `Yeniden Yargılama` istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FETÖ`cülerin yargılamalarından dolayı binlerce mağdurun olduğuna dikkati çeken Bahçeli çözümün yeniden yargılama olduğunu belirtti. Bahçeli şunları kaydetti:

YENİDEN YARGILAMA OLMALI

Bir konu daha var: 5 bin hâkim ve savcı FETÖ üyesi olduğu için ayıklanmış. Peki, bu 5 bin hâkim ve savcının görevdeyken haksız yere yargıladığı ve cezalandırdığı insanlar nerede? Onları kim koruyacak, onlara kim sahip çıkacak. 5 bini görevden aldın da kime bu adamlar ceza vermişse onların hepsinin mahkemesinin yeniden görülmesi lazım. Yazık günah bu insanlara.

FETÖ`den 5 bin tane ayıkladığınız insandan hesabı soruyorsunuz, peki bunların hâkim ve savcı iken FETÖ'nün amaçları doğrultusunda yapmış olduğu hizmetlerde mağdur olan insanlara kim sahip çıkacak? Benim kanaatim bu insanların hepsinin mahkemesinin yeniden görülmesidir. Zekeriya Öz`ü, bir başkası bunlar kime bir ceza vermişse onların hepsinin mahkemesinin gözden geçirilmesi lazım. 5 bin insan 50 bin davaya bakmışsa elli bin insana ceza vermişse, aileleriyle birlikte al sana 250 bin mağdur.

Bu haberler de ilginizi çekebilir