• DOLAR 32.521
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2423.139
  • ...
Ve Sen Ey Şahitlik Yapan Şehir!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hz. Muhammed (s.a.v)`den önce peygamberler geldiğinde insanlar iman ediyorlardı, peygamberler vefat ettiklerinde ise yine eskisi gibi küfre dönüyorlardı. Daha ne zamana kadar bu böyle devam edecek. Nasıl ki Hz. Muhammed (s.a.v) geldiğinde küfürcü, İnkarcı, Müşrik herkes yok oldu. Sen Ey Mısır! şehrine de bir gün Muhammediler gelecek; Nemrutları, Firavunları, Zorbacıları yok edecek. Nasıl ki Firavunlar, Zorbacılar yok oldu. Mübareksizlerde yok olacak, Muhammediler de gelecek. Ey mısır! Sen, birçok olaya şahit oldun; Firavunlar keyif çatarken, Yusufiler senin zindanlarında işkence çekiyorlardı. Şimdi de mübareksizler keyif çatarken, Elbennalar işkence çekiyor... Ama nasıl ki Allah Hz. Musa (a.s)`a yardım edip firavunları tahtlarından indirdi. Elbennaların da mübareksizleri tahtlarından indirme zamanı geldi. Firavunlar, Yusufları zindanlara doldurmakla onlara işkence ettiklerini sanıyorlardı ama zindanları, Yusufiler Mektebi yaptıklarının farkında değillerdi. Mübareksizlerde; Elbennaları, Seyit Kutupları , Halid İslambulleri zindana attırmakla onları yok edeceklerini, onlara işkence çektireceklerini zannediyorlardı ama İslam önderlerinin, zindanları medreseyi yusufiyeye çevirdiklerinin farkında bile değiller. Firavunların torunları; İslam önderlerine işkence çektirmekle, onları sürgün etmekle veya onları şehit etmekle Allah`ın nurunu yok edeceklerini zannediyorlardı Ama Allah yüce kitabında: "Kafirler istese de istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır. (Tevbe: 32)" diye buyuruyor ki Allah vaadinden dönmez.

Sümeyye Kürçe / Mardin (Kızıltepe) - Yaş: 15

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir